store finefiletstykker av breiflabb, stangbønner fra hagen, og kantareller fra skogen. Mat fra fryseren kan faktisk være meget smakfull, forutsatt at man ikke venter for lenge med å bruke det man har liggende der
Skjær breiflabbiserveringsstykker og dryss med salt og pepper. Stek stykkene iolivenolje, ca. Server breiflabben med tomatolje, blomkålkrem, ovnsbakte poteter og dampet spinat
Og selvfølgelig den deiligebreiflabben. Her har vi brukt det vi hadde på kjøkkenet denne dagen. Breiflabb, eller marulk, er en takknemligfisk å jobbe med
På menyen sto breiflabbispekeskinke, pastinakkpuré, smørdampet purre og ovnstekte potetskiver. I helgen var det duket for en liten gourmet middag her hjemme til to
Små stykker med breiflabb. Deilig forrett som krever lite forberedelse, og er enkel å lage. Smaksrik, men samtidigmild og god, smaken av sjø kommer virkeligtilsin rett
For ikke å forspise oss helt på den klassiskevarianten med hollandaise og spekeskinke, har vi denne gangen valgt breiflabb og kamskjell med en salat med asparges tili stedet
Gårsdagens middag ble fisk med kantareller. Litt uvant med kantareller tilfisk,kanskje, men jeg fant kantareller på tur, og hadde lyst til å bruke dem, så da, så
Breiflabbkjøttet er fast og saftig og går godt sammen med smakfullt tilbehør. I denne oppskriften pannesteker jeg fisken og serverer den med en saus laget på grilletpaprika, ris og en salat med både søte cherrytomater og soltørket tomat
Breiflabbtandoori med raita600 g breiflabbfilet1,5 dl matyoghurt1 ss tandoori masala1 ss vannRaita. 1 agurk1 boks matyoghurtSalt1 ts spisskummen1 ts kajennepepperBland yoghurt, krydder og vannSkjær fiskeniserveringsstykker, og fordel blandingen overLa fisken stå i 1 time, tørk så marinaden avStek fisken, ca 5 minutter på hver sideRaita. Bland krydderet inni yoghurtenSkjær agurk i små terninger, og bland inni yoghurtenServer med naanbrød 600 g breiflabbfilet. 1 ss tandoori masala. 1 ts spisskummen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.