Legg skinken utover et dobbelt lag med plastfolie. Legg breiflabbrullen over i en ildfast form eller lignende, og pensle forsiktig på smøret og drypp over litt olivenolje
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Stek løk og paprika i smør, ha i boksen med hakkede tomater og kjør det sammen med en stavmixer. Nå er ikke breiflabb den billigste fisken, men vi var så heldig i julen og fikk dette beistet på garnet
Sammen medbreiflabb ble dette en skikkelig festmiddag av dimensjoner. ), og nå også sammen med fisk. Den nydelige milde smaken tåler virkelig å smakssettes på alle mulige måter, både med søtt og salt
Breiflabb, eller marulk, er en takknemlig fisk å jobbe med. Og selvfølgelig den deilige breiflabben. Glem alt som har med ben å gjøre, bare skjær fra filetene på halestykket, og sett igang med tilberedning
Breiflabbmed bønner. Oppskriften går selvfølgeig også til andre fiskeslag med fast kjøtt. fine stykker av breiflabb, litt hvitløk og noen laurbærblader
På menyen sto breiflabb i spekeskinke, pastinakkpuré, smørdampet purre og ovnstekte potetskiver. Selv om vi eksperimenterer med hverdagsmaten og prøver å introdusere nye smaker hele tiden, så begrenser det jo noe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.