Bagels er noe jeg ikke har prøvd meg på før. Nå har jeg fått et hjelpemiddel til bagels baksten, og på søndag kunne jeg servere luftige og gode bagels til lunsj
Bagels tror jeg virkelig ikke vi har for vane å bake i Norge. Bagels har en helt unik konsistens og kan varieres i det uendelige, og allikevel er det nærmeste man kommer i dette landet en kjedelig hvetevariant fra Hattings og andre lyse varianter på en cafe her og der
Breakfast Quesadillas med eggerøre. Oppskrift inspirert av Cathrine. Til ein porsjon treng du. 2 potetkaker/lomper, dijonsennep, 6 skiver ost, 2 biter røkt kalkunfilet, 1 egg, spinat, salt og pepper
Etter at morgenkaffen er inntatt og alle slags typer sosialemedier er raidet gjennom, sniker man seg ut av sengen og ser i kjøleskapet hva slags "left overs" man har etter endt uke
Derfor bestemte jeg meg for å lage bagels. Å lage bagels er en omstendelig prosess. Jeg følte mange gamle bagelsbakere i himmelen lo mye av meg, så på den måten kan man kalle det en spirituell opplevelse
Forbered helgens morgen med å bake bagels. Metoden man bruker for å bake bagels er litt morsom. Resultatet ble litt ujevne i kantene og noen gikk opp i skjøtene, men de smaker like godt likevel
For meg vil bagels alltid være smaken av mine første café-turer på egenhånd som liten fjortiss. Jeg husker vi dro inn til Oslo sentrum og gikk på bagel and juice – som var den eneste cafeen vi kjente til og bestilte bagels med ost og skinke og appelsin og jordbærjuice, nam
Som en variant til vanlige rundstykker og brød, har jeg nå i ettermiddag laget bagels. Legg bagelene oppi (noen om gangen), og la de koke i 2 minutter på hver side
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.