Lang heving er cluet her, ogbrødet kan godt heve over natten. Siden brødet smaker himmelsk, har store bobler og litt seig skorpe slik som landbrødene i Frankrike som jeg alltid lengter sånn etter har, synes jeg det er for gæli og retter herved opp miseren
Når det er godt blandet tilsetter du resten av ingrediensene og du vil da få en tjukk masse/deig. Dette brødet har mer proteiner og mindre karbohydrater enn vanlig brød, men i motsetning til mange lavkarbobrød er også fett- og kaloriinnholdet ganske lavt på dette brødet
Resultatet er et saftigog glutenfritt brød som metter godtog smaker godt. Nystekt brød, spesielt når brødet fortsatt er varmt og deilig, er noe av det beste som finnes
Det er veldig godt på smak på grunn av melasse. Oppskriften er til ett stort brød. Melasse inneholder kalsium, kalium, magnesium, jern samt E og B-vitaminer
Mos bananeneog tilsett egg, smeltet smør og vanilje. Ikke fordi vi skal ha kake hver gang, men det er viktig at man faktisk tar seg tid til de man jobber sammen med og unne seg litt pauser inni mellom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.