Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe med kokosmelkogkarri
Mos med stavmixerog smak suppen godt til. Det kan ikkebli enklere enn dette. Øs opp suppen i suppeskåler, legg noen stekte baconterningeriog dryss litt grønt på
Ogmin dater har vært kattepasser og hun hadde brukt opp de knuste tomatene. Retter med kjøttdeig. Men det ble liksomveldiglite å lage vanlig pasta og tomatsaus av, men da er det jo bra jeg er løsningsortjenterog uredd
Så var det middagen, kyllingideiligfyldig saus av rød karriogkokosmelk. Jeg elsker middag, og samles rundt bordet for å hvertfall prøve å høre hvordan alle har hatt i løpet av dager er i grunn høydepunktet på dagen
Dette er så langt en stor favoritt, og med ingredienser som kokosmelk, karriogkoriander er den rå. Topp det hele med littkokosmelk, noen dråper sterk saus (jeg brukte tabasco) pynt med korianderbladog server
500 g biffkjøtt (helst flatbiff)2 ss olje tilsteking3 dl kokosmelk1 gulrot i små biter1 løk i små biter1 rød paprikai små biter1 grønn paprikai små biter2 tomater i små biter1 ts salt1 1/2 ts karri (1 1/2 ss hvis du er veldig glad ikarri)1/2 ts malt nellikRis Stek kjøtt i oljen Ha oppiferdigkutta grønnsaker Tilsett krydder og bland dette godt Tilsettkokosmelkog la dette koke i ca 30 minutter. Serveres med kokt ris 500 g biffkjøtt. 2 ss olje tilsteking. 3 dl kokosmelk. 1 gulrot i små biter. 1 løk i små biter. 1 rød paprikai små biter. 1 grønn paprikai små biter. 2 tomater i små biter. 1 1/2 ts karri. 1/2 ts malt nellik
Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelkogkarri. Legg strimlete gulrøtter oppiog la de blilitt myke før du legger paprika, sukkererter, karriog buljong
Ha de blåskjellene som er lukket seg ogikke har synlige skader, de andre kastet. Her vil jeg dele med minefine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell
- Dette smakte bedre enn blåskjellenevispisteiSpaniaogFrankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.