Min favoritt av lyse sjokoladesmørkremer, den samme som jeg benyttet denne gangen, finner du her. Hold smakene enkle men søte så erbarna stort sett fornøyd
La steke et par minutter. En perfekt rett forbarna en Fredag eller Lørdagskveld. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Minstemorer ikke så glad i søtsaker, men disse er hennes favoritt. De er så enkle å lage at alle tre kakene lages enkelt på en bakedag/kveld om man foretrekker å få det unna
Fordel røra i muffinsformer. Disse muffinsene ble så søte og gode at jeg må bare dele det med dere. Oppskrift på disse enkle barnevennlige muffinsene som jeg fikk mye skryt for i min oppvekst
Jeg kaller dem barnas favoritt, men de er like mye mine. Formener ikke bra nå om dagene. På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Herkommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man må få pisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Og hva er vel bedre for en sliten mor eller far, som har kjempet seg gjennom henting av gretne barn, lekser og middagsstyr, enn å skjære tjukke skiver av nybakt brød til fornøydebarn
En perfekt rett forbarna en Fredag eller Lørdagskveld. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Da er det klart forservering. Idag vil vi dele med dere en oppskrift som Sandro har gitt navnet Absolut Kylling, dette på grunn at kyllingen marineres med blant annet vodka
Avkjøles på rist, og de er klare for å bli servert. Ha alle ingrediensene i bakebollen og elt på lav hastighet i ca 10 minutter. La deretter deigen hvile i ca 1 time før du baker ut rundstykkene, ca 20 stykker. Legg de så på bakepapir, dekk til med handkle og la de heve i ca 50 minutter. Når de er klar for ovnen visper du egg og vann, pensler, skjærer et lite snitt på toppen og stek de på over- og undervarme 225 grader i 10-13 minutter avhengig av ovn. ca 1 time før du baker ut rundstykkene,. ca 20 stykker. 10-13 minutter avhengig av ovn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.