Fiskesausen benyttes i stedet for salt og har overhode ikke smak av fisk. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Langtidssteking på lav varme skulle gi et saftig og mørt resultat. litt olje til smøring av panne. Fant to oppskrifter på nettet som jeg kombinerte etter eget forgodtbefinnende
Og her er noen av variantene jeg lagde (alle basert på grunnopskriften fra forrige oppskrift). Jeg skar av alt kjøttet på kyllingen og kokte kraft på resten,
Opphavet til plommesausoppskriften kommer fra Lise Finckenhagen. Jeg lagde også en asiatisk salat med innslag av peanøtter og sesamfrø som vi hadde til, sammen med litt ris
Server torskeformen med ris og salat ved siden av. Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
avhengigav størrelse). Her får du oppskriften. Brun kjøttdeigen, og smak til med salt og pepper. (Denne sausen får du kjøpt ferdig i asiatiske butikker
Varmende og mettende suppe – full av masse gode smaker. Asiatisk suppe med tofuterninger og risnudler. I tillegg har suppen masse sopp, løk, gulrot, hvitløk og ingefær
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Lik min facebook side og følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen avoppskriftene på bloggen
Oppskriften er lav-FODMAP. Bland sammen ingrediensene til marinaden, og pensle oversiden av ribba. Legg ribba over på en ribberist, eller på et bakebrett med en folieklump under, så fettet kan renne av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.