14 dl
ris, fullkornFramgangsmåte Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt. Kok risen etter anvisning på pakken. Vask, rens og skjær purre og paprika i biter, og surr i olje til purren er myk. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterningen over, rør forsiktig og kok opp. Rør inn kokosmelk og curry paste og kok opp. Ha torskestykkene i kasserollen, legg på lokk og la det trekke i ca. 5 minutter til fisken er ferdig. Hvis du lager en stor porsjon kan saus, grønnsaker og fisk legges i en ildfast form og stekes i ovnen i noen minutter. Salat Rens og vask isbergsalaten og skjær i strimler. Rens reddiker og skjær i tynne skiver. Vask og skjær eplet i små biter. Server torskeformen med ris og salat ved siden av.
I denne fiskeformen er det bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Fisk bør vi spise mye oftere enn vi gjør, så forsøk denne fiskeformen som er nydelig på smak og med sunne gode råvarer
Oppskrift. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.