Asiatisk torskeform
www.fiskesprell.no
www.fiskesprell.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800   g   torskefilet, uten skinn og bein
  • 10,5   ts   salt
  • 11   stk   purre
  • 11   stk   paprika, rød
  • 12   ss   olje
  • 11,5   dl   matfløte
  • 11   terning   fiskebuljong
  • 12   dl   kokosmelk
  • 12,5   ts   curry paste, rød
  • 10,5   stk   isbergsalat
  • 110   stk   reddik
  • 11   stk   eple
  • 14   dl   ris, fullkornFramgangsmåte Mengden ingredienser er blitt endret, men det kan være lurt å:
  • Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt. Kok risen etter anvisning på pakken. Vask, rens og skjær purre og paprika i biter, og surr i olje til purren er myk. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterningen over, rør forsiktig og kok opp. Rør inn kokosmelk og curry paste og kok opp. Ha torskestykkene i kasserollen, legg på lokk og la det trekke i ca. 5 minutter til fisken er ferdig. Hvis du lager en stor porsjon kan saus, grønnsaker og fisk legges i en ildfast form og stekes i ovnen i noen minutter. Salat Rens og vask isbergsalaten og skjær i strimler. Rens reddiker og skjær i tynne skiver. Vask og skjær eplet i små biter. Server torskeformen med ris og salat ved siden av.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.