Skjær i elegeante serveringsbiter og gjør livet godt for deg selv og kanskje noen andre. Jeg lagde dennekakendagen før servering og da ble den om mulig ennå bedre- det er vel engod plan når man har mye å tenke på
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (ogriktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
) For dere som ikke har tid, vet hvor eller mangler lyst til å reise på blåbær tur, kan dere fortsatt få den skikkelig godeblåbærsmaken av norsk blåbær, Valldal som har de beste norske jordbærene har også laget en fantastisk blåbærsaft, virkelig å anbefale
Varme i en panne til rykende varm, legg deretter til saft fra Tyrkia og krydre etter smak. Sett løk og gulrot i en stor panne med kalkun halsen (valgfritt)
Det er veldig godtogenkelt å lage, det er barekoketiden som er lang. Vil du servere hovedretten rett etter suppa gjør du bare klart sausenogpotetene på forhånd
Limousine indrefilet med råblå, den er enkjempegod spesialitet som alle blir mett av…. Oppdaget at jeg ikke hadde biff på bloggen… Med fare (håp om) å få Rema som sponsor har jeg kalt denneenklebiffen for rett og slett «Bare biff»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.