Bakt ris fra Alicante
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 25 g ferske brødsmuler, bløtlagt i melk eller vann som dekker, så klemt tørt
  • 50 g mandler, malt
  • 3 ss bladpersille, hakket
  • 1 egg
  • skall av 1 sitron, revet
  • salt
  • nymalt pepper
  • 1 rød paprika
  • 1 dl olivenolje
  • 3 hvitløkfedd, skrelt, men hele
  • 1 liter kyllingkraft
  • 1 helt kyllingbryst, uten bein med skinn og delt i biter på 2,5 cm
  • 250 g svinekjøtt, delt i terninger på 2 ½ cm
  • salt
  • nymalt pepper
  • 125 g bacon i tykke skiver, skåret i terninger på 6 millim, eller svinepølse i skiver
  • 5 dl spansk ris
  • 225 g avrente, kokte eller hermetiske kikerter
  • 7 egg
  • ½ dl melk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.