Kutt opp løken i små biter og stek den i olje på medium(+) varme til den blir gyllen. Deretter steker du lett paprika i biter. Stek deretter karbonadedeigen, tilsett posen med fajitas kryddermiks + litt vann, og la det blande seg godt før du legger oppi den stekte løken og paprikabitene. La dette surre noen minutter før du sprer dette i midten av selve fajitasen. Rull de sammen og plasser de på et stekebrett med bakepapir. Legg deretter på topping med tacosaus, tomater og revet ost før du legger de midt i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter.
Server sammen med en enkel salat, litt jasminris og hjemmelaget guacamole.
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. Server gjerne litt godt. brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Dette er en variant der du baker søtpoteten i ovnen og der du fyller den med gresk yoghurt og ost. Denne retten kan brukes enten som en Tapasrett eller som tilbehør til middagen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Innbakt kylling med sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Oppskrift på innbakt kylling med sursøt saus (2 pers). ) Oppskrift på innbakt kylling med sursøt saus (2 pers)
fajitasguacamolemiddagOppskrifttortilla. Fajtas med tortilla. Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn
Deilige innbakte pølser som barna elsker. Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Sånn er det ikke, men noe de blir veldig glade for om står på menyen er innbakte pølser. Om man kun skal lage innbakte pølser, så rekker deigen til 30-35 stk, men jeg pleier å lage opp noen rundstykker også (deigen egner seg godt til dette), og ender da opp med noen færre
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. Server gjerne litt godt brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Long time no see. Men her har dere i hvert fall en ny oppskrift som er super lett og god, og den tar heller ikke lang tid å lage når du allerede har kokt og gjort klar risen
Søtpoteten blir mye brukt i Sør-Amerika og seiler opp som en favoritt hos mange i Norge også. Med god smak og en fantastisk farge er den en fryd for både syn og gane, og med mye antioksidanter og andre gode næringsstoffer, ja da er alle argumentene på plass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.