Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer. Poenget med dette er at hodet på stavmikseren blir dekket av denne blandingen før man har i oljen
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Smakes til med salt og pepper. smaken av hvitløk i mat, kan ta deg med langt langt avgårde. Aioli er en kald saus fra nordøstre Spania, og områdene rundt Katalonia og Valencia
Bruk oljen og hel den over med en syltynn stråle, mens du rører rundt. Finhakk hvitløk og chilli. blir den for tykk, tynn den ut eventuelt med litt vann
Falt i smak hos R og - og det er ikke alltid tilfelle når jeg er på ferde med mine sunne retter. Kaller den derfor ikke hjerteburger med melonsalsaOppskrift
Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Aioli er majones med hvitløk. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Den søte melonen sammen med det salte baconet fungerer så utrolig bra sammen. Ha ingrediensene til dressing i et glass med lokk og rist godt eller bland godt med ei skje
Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantareller medbaconog løk. Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Ikke vet jeg hvorfor den heter Cheeseburger suppe, joda, den inneholder ost og kjøtt men der stopper vel likhetene med en cheeseburger, ihvertfall pleier ikke jeg å ha gulerot, stangselleri og potet på min
Klink gjerne inn en løkring surret i bacon for dekadensens skyld også. Hvis du i tillegg slenger i en løkring eller to, pakket inn i deilig tørrsaltet bacon, ja da har du oppskriften på verdens beste burgere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.