Velkommen tilToneroseDesign. ♥ I dag kommer som lovet fremgangsmåten/bildedryss av hvordan jeg laget disse Hello Kitty – pinnenetil bursdagselskapet tilherligeDaniela
-med et glass trykkes de ned i en muffins (evnt. 226 g romtemperert smør 450 g sukker 5 store egg 330 g mel 4 ts bakepulver 1 ts salt 3 dl kremfløte smakes til med vaniljeessensMiks smør og sukker til det blir en luftig og finrøreTilsett 5 egg, ett egg om gangen. Tilsett så kremfløte etterfulgt av vaniljeessensNår alt er ferdigblandet, taes røren i kakeformene med en stor skjekakeformene er laget av bakepapier som klippesi store (ca 19*19cm) firkanter. Stekes i ovnen på 160 grader i ca 25-30 minutter. ~ Og såkronen på verketFluffy vaniljefrosting (by Martha Stewarts bok Cupcakes) 350 g smør 440 g melis noen dråper vaniljeessensMiks sammen smør og melistil en fin røre, tilsett så vaniljeessensen 226 g romtemperert smør. 440 g melis
En trenger ikke å vente helt til sommeren for å nyte dette fantastiske rekesmørbrødet. Idissefestligejuletider kan den nytes med lyse bobler i glasset - som en velkomst til gjestene eller til julelunchen
Disse cupcakene er sitronmuffins med sitronkrem, dekket med marsipani rosa, lilla og turkis. De er pyntet med marsipanroser og småblomster og blader iiceing
Hell softiseni en sprøytepose med passende tut og press ut isiiskjeksi beste softisstil. Mai dagen der jeg kunne få spise så mange softis jeg bare klarte å presse i meg
inostalgiskstilselvfølgelig. Hjemmelaget eplecidertil jul er en av juletradisjonene. her iheimen. Sist jeg laget eplecider ble det skikkeligmislykket pga at
Derfor lagde eg en enda større marengskake i ekte stil med både sukker, fløyte og vaniljekrem. Tjohei. - Kakebunnen får en lysebrun overflate, men det er heilt normalt isukkerfristil
Eg har laga deii ekte Linda Stuhaug stil, så her er oppskrift på sukkerfririsboller -. Hei alle. Coop prix arrangerer no en enkel matkonkurranse på instagram
De av dere som følger meg på de ulikesosiale kanalene mine og kjenner meg litt vet at jeg også er ganske så avslappettil både sjokolade og andre go´saker selv i en ukedag
Jeg liker å servere sitronfromasjeni høye vinglass, for å gi desserten litt ekstra finstil. Denne desserten får meg til å tenke på Versailles og fransk herskap og eleganse, så lett og luftig er denne sitronfromasjen
Jeg har allerede vært iferiemodusei stund - det er stillerei nabolaget, mindretrafikk når jeg trasker til jobb og ei mer avslappa stemning over hele linja
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.