( jeg gjør dette selv om disse kikertene er ferdig kokte fordi de ofte er harde og fordi jeg liker at hvitløken er mild og fin) Hell så av mesteparten av vannet men behold litt som du kan spe med etterhvert
Om du blir støtt av å lese om bæsj, så anbefaler jeg deg å stoppe nå, for her blir det nesten like mye snakk om bæsj som det er i Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans
Denne gangen dro vi til Sandefjord, der ble det arrangert ei kulturhelg på det stedet som heter "Rukla" En del av dette var ei forestilling av "Stella Polaris"
Ikke i hagen, men rett på utsiden av dette husets gjerde sto det fine rognebærtreet. Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Det er mulig at resten av Norges land og rike har samme sterke forhold til kaker og kakenes plass i selskapslivet, men inntil videre står mine påstander fast
La de renne avpå kjøkkenpapir. Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
Disse tradisjonskakene passer supert sammen med det meste avpålegg, men brunost er definitivt best. Ha mel på benken, ha godt med mel på hendene og klapp ut tykke sirkler av deigen (på størrelse med store scones)
Trill ut lange pølser, mens du har biter av fetaost på kjøkkenbenken som jobbes lett inn i deigen. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.