Legg så grønnkål, spinat og baconblandingen over og server gjerne med noen ferske rundstykker, knekkebrød, lomper, avokado eller det du måtte ha i skapet
Fres det hele noen få minutter. Og hvis hummeren selv fikk velge, ville den valgt for eksempel denne luksus suppa, ”Konjakksduftende hummersuppe med vaniljemarinerte skalldyr og kaviarsmør”
Den franske dronningen Marie Antoinette skal hånlig ha sagt at hvis de fattige ikke hadde råd til brød, så kunne de vel i stedet spise kaker – eller rettere sagt
I morteren min knuste jeg to toppede teskjeer korianderfrø, noen biter muskatnøtt (jeg har et glass der jeg samler bitene når de blir for små til at jeg kan holde på dem på rivjernet), fire-fem einerbær
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Du kan speke fenalår, spekepølser, skinker og annan spekemat nesten alle stader i verda. Men du er avhengig av riktig temperatur, nok luftsirkulasjon og passe med fukt i lufta for å lukkast
Det er noen små pauser innimellom, men som du skjønner, de er ikke lange. BRUNEPINNER HVER SOMMER, HVER JUL, HVER VINTERFERIE, HVER HØSTFERIE, HVER PÅSKE, I GRUNNEN NESTEN ALLTID
Som tilbehør, men noen få ganger blir det selvstendige retter. SELV FELLESFERIEN ER OVER, MEN JEG HAR IKKE TENKT Å LA MEG LURE TIL Å TRO AT GRILLING ER DET ENESTE MAN BRUKER STEKT LØK TIL OG AT SOMMEREN ER OVER
En ekstra proteinrik middag, som ikke ble slengt noen steder. Heisann. Jeg skal innrømme at det ikke alltid er så lett å finne på middager som både dekker de voksne og barnas behov og ønsker
Jeg tror det er viktigere enn noen gang at vi holder øynene oppe for hva matindustrien driver med. I våre dager er det utrolig vanskelig å være forbruker
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Hvis du har en familieribbe, kan du også skjære av kotelettdelen og tilberede den på en annen måte. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking og googlet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.