Til Pasta med reker, tomat, bladpersille ogparmesan trenger du. Men jeg har innsett at en hver matbloggermed respekt for seg selv må av og til bite seg i tapeten og lage pasta fra bunnen
Denne oppskriften på pasta med ruccola, tomater ogparmesan fant jeg inne på Trines matblogg. Rør forsiktig sammen mens du drypper litt god olivenolje over salaten og krydrer med litt salt og nykvernet pepper
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Det ble suppe i dag igjen, jeg synes suppe er veldig godt og spesielt nå som det er så kaldt ute, lagde oste quesedilla til
Mange forbinder nok fylte tomater med varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Treningssenteret idag blei bytta ut med langtur ute, sola må utnyttast når vi først får den
Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Imens dette står og koser seg på stekepannen, deler du tomatene og har de i en salatbolle/skål, sammen med finklippet persille og litt finhakket basilikum, salt og pepper
Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus ogparmesan. Smak til med salt og pepper. Sett over en stekepanne på medium til sterk varme med litt olje
♥ Ekte parmesan er produsert i Nord-Italia og er alltid merket med "Parmigiano Reggiano. Men jeg synes bakst med ost er så godt at jeg vil ha det med på bloggen likevel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.