marinert og stekt "reste" kyllingfiletcrispisalatruccolatomatagurkrødløkparmesanextra virgin jomfruolje og balsamico eddikmaldonsalt og grovmalt pepperSkjær opp alle grønnsakene samt del kyllingfileten i biter, bland alt sammen
Istedet for fetaost, smaker det også godt medparmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano og litt salt og pepper
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- ogparmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen med kyllingen og grønnsakene. En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsaker og en smakfull saus. Rasp persilleroten på et rivjern (du trenger ikke skrelle den først) og ha alt over i bollen med hvite bønner
Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Kok brokkoli- og blomkålbukettene i ett minutt slik at de ikke er helt harde når de settes inn i ovnen
Pesto lager du lett selv av noe grønt (urter, spinat, grønnkål eller lignende) blandet med frø eller kjerner, litt sitron, hvitløk, olivenolje, krydder ogparmesan om du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.