Ha halvtinte bringebær i en foodprosessor eller blender og kjør til en mos. 1 beger cottage cheese. 1 ss Tagatesse. evt 1/2 ts vaniljepulver. 1 pk frosne bringebær. 1. 1 beger cottage cheese. 1 ss Tagatesse. 1/2 ts vaniljepulver. 1 pk frosne bringebær
1 pakke brødmiks. Sett ovnen på 170 grader (varmluft). 1 pakke brødmiks. Helgene i desember er ofte travle, og da kan det være greit å ty til enkle, men absolutt gode løsninger
Blandingen ble veldig fluffy og litt for tykk. 1 dl vann. 1 ts økologisk vanilje eller en hel vaniljestang. Trekk det av platen, og la det stå og kjølne i 10 – 15 minutter. 1 dl vann. 1 ts økologisk vanilje eller en hel vaniljestang
Lothepus lue nr12 er i gråtoner. Mørk grå er Knit at Home 100% superfine merino. 3/4 nøsteLys grå er Dale falk kode 6031, litt over 2 nøsterHvit er Drops merino extra fine farge 01. 1/4 nøste
Det er 1. Stekes på svak varme, ca 150 grader i ca 30-40 minutter. ca 150 grader i ca. desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner
Start med å ha bringebærene i en bleder til det blir en finmalt puré. 100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade). (100 gram sjokolade til dypping hvis du ikke lager sjokoladen selv). 1 klype salt. 1. 10. 11. 12. 13. 100 gram kakaosmør (eller 35 gram meierismør hvis du bruker ferdig sjokolade). 100 gram sjokolade til dypping hvis du ikke lager sjokoladen selv). 1 klype salt. 12
Men her kommer uansett luke nr. Kanskje rekker vi nr. Vi hadde en rå skinke på ca 1 kilo. 1 juleskinke på ca 1 kilo. 1 steketermometer. Sett oven på 130 grader. Det vil ta ca 1 – 1,5 time pr. La skinken ligge på benken og hvile i ca 15 minutter før du skjærer pene skiver. 1 juleskinke på ca 1 kilo 1 steketermometer. 1,5 time pr
Konsekvensen av min strikkeiver er at jeg ofte har veldig mye garnrester. Jeg tok en tur ned på garnrommet mitt og plukket ut noen garnrester som jeg trodde hadde lik strikkefasthet og var noenlunde lik i struktur
stockbroker / 123RF Stock Photo. 10-11 fine skiver kalveskanker i 2-3 cm tykkelse. 1/2 selleri. ca 100 g konsentrert tomatpuré. 1 sitron. Så derfor, La Vieille Ferme 2012/2013. 10-11 fine skiver kalveskanker i 2-3 cm tykkelse. 1/2 selleri. ca 100 g konsentrert tomatpuré. 1 sitron
1/2 ts salt. Sett ovnen på 160 grader varmluft. Det blir en nokså våt blanding, så det er viktig at røra/deigen får stå i 10 minutter slik at det hele får svellet skikkelig. 1/2 ts salt
1 hel kylling eller 2 kyllingfiléeter. 1/2 dl vann. 1/3 hønsebuljongterning. 1 dl crème fraîshe. 1/2 dl fløte. 1/2 dl solbærsaft av typen Lerums Uten (uten sukker). 1/2 ss soyasaus. 1/2 ss tørket timian. En hel kylling trenger ca 1 time og 10 minutter før den er klar. 1. 1 hel kylling eller 2 kyllingfiléeter. 1/2 dl vann. 1/3 hønsebuljongterning. 1 dl crème fraîshe. 1/2 dl fløte. 1/2 dl solbærsaft av typen Lerums Uten (uten sukker). 1/2 ss soyasaus. 1/2 ss tørket timian
Det er allerede 19. 1/2 rødløk. 1/2 dl rødvin. 1/2 ss tagatesse. 1/2 rødløk. 1/2 dl rødvin. 1/2 ss tagatesse. desember, og under en uke til julekvelden
Det ferdige resultatet ble aldri foreviget, dressingen derimot fikk behørig oppmerksomhet. revet skall av ca 1/4 sitron. 1-2 ss sitronsaft. 1 eggeplomme. 1 ts dijonsennep. 1 fedd hvitløk, finhakket. 1 ts worchestersaus. ca 1 dl olivenolje. 1 dl revet parmesan. Stekes 1-2 minutter på hver side på høy varme til filetene får en fin stekeskorpe, og deretter ca 5-6 minutter på hver side på svak varme, til de er gjennomstekte. ca 1/4 sitron. 1-2 ss sitronsaft. 1 eggeplomme. 1 ts dijonsennep. 1 fedd hvitløk. 1 ts worchestersaus. ca 1 dl olivenolje. 1 dl revet parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.