Da kan vi voksne lene oss godt tilbake og se ungene spise en etter en, med god samvittighet. Sommer kommer, Sommer kommer – Sol og IS og latter og sang
Denne nydeligegryteretten serverte vii en bursdagsfeiring. Dette er en av minefavoritter. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Magen min er fortsatt full etteralt det jeg spistei går. Dette endte opp på bordet i går. Er det ikketypisk at man tror det bliralt for lite mat når man får gjester
Smak til med salt og pepper og rør inn creme fraiche. Salt - pepper. Stek baconbitene og legg de på et kjøkkenpapir før du putter de igryten, du skal ikke ha baconfettetigryten
Salte og pepre. La grønnsakene utvikle en herlig sødme som nærmest svøpes inniretten. På en søndag passer det perfekt å lage en stor gryte som ikke krever stort annet enn tid
Jeg har begynt å abonnere på kjøtt fra Duggurd, og det er helt genialt. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk igryteretten
Krydder (jeg brukte salt, pepper, gurkemeie, tacokrydder, hvitløk og kajennepepper). Stek chili, ingefær, løk og hvitløki en stor kjele en stund før du tilsetter krydder og rører godt om
Jeg synes selv det er så enkelt å kunne lage alti en kasserolle. salt og pepper etter smak. Du kan hakke og kutte ingrediensene men etter det gjør det seg litt selv, og man slipper å stresse med mange forskjelligegryter og oppleve at tiden går i fra en
Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg isisteøyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisena og har isalt og pepper, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en alt-i-ettgryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.