/skrevet i samarbeid med TINE Kefir/
Det er med stor, stor, stor glede at jeg kan få lov til å fortelle at jeg fremover skal gjøre et samarbeid med TINE
Da har vi endelig bestemt oss og bestilt spisestue og stoler fra Living. Har satt sammen en kombinasjon selv og det blir spennende å se hvordan det vil se ut samlet
250 gram sukker. Legg først agurkene i en lake med 100 gram salt til 1 liter vann, i ett døgn. 125 gram sukker. 250 gram sukker. 100 gram salt til. 125 gram sukker
Følg meg gjerne på instagram @idagranjansen eller facebook «cakeplease». 250 gram mørk sjokolade til overtrekk. 250 gram rosa sjokolade til overtrekk. 250 gram mørk sjokolade til overtrekk. 250 gram rosa sjokolade til overtrekk
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Den største kakemonsen jeg kjenner, min pappa, kom på besøk til oss i går fra Vestlandet. Da fikk jeg lyst til å bake marsipankake - slik jeg synes den er best
Foccatia er både godt for seg selv og som tilbehør til annen mat. Etter å ha prøvd ut utallige oppskrifter er dette det jeg har kommet frem til og som funker til det meste
500 gram sukker (dette reduserer jeg nå ned til 400 gram). 350 gram ekte smør (smeltet). En pakke Toro lys kakemix (ca 350 gram). 500 gram sukker (dette reduserer jeg nå ned til 400 gram). 350 gram ekte smør (smeltet)
com/etkjokken), Instagram (@vidiberg) og Snapchat (vidiberg). Spør du en tyrker om hvilken mat han er mest glad i, eller mest stolt av, kommer fylte grønnsaker ganske sikkert høyt på lista
Tradisjonell julebakst for meg er bl. a. kakemenn (damer, griser, hjerter, stjerner, osv). Disse husker jeg tilbake fra barndommen, juleverksteder og mer
Heklede glassbrikker til påske. 13. 03. 2015 kl. 18. 30 i. Håndarbeid. 10 kommentarer. Legg gjerne igjen en kommentar under om du liker dette innlegget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.