På langbordet på hyttetunet låg ei uanstendig mengde krabber. Når paven, den smått farlege delen av krabben var fjerna, starta arbeidet med å få ut all mat av buret, klørne og ikkje minst sjølve skjelettet, der festene til klørne sit
Hver høst må jeg enten komme meg til mamma eller så må mamma komme til meg. Til og med barnehagepersonalet til de to minste har sittet i helgen og stemt, rørende er det
Krabbe er vel ikke noe indisk vil du si, men jovisst er det tilfelle. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det bidrar til å sette en ekstra smakfull spiss på fiskesuppen og kan virkelig løfte en god risotto. Jeg legger det vanligvis i fryseboksen (så slipper jeg å koke kraften umiddelbart etter), for det kan fint fryses ned til det skal brukes
Det går også ann å smaksette vannet som på bildet under, men dersom du ikke har urter tilgjengelig i hagen er det ikke nødvendig for de gir ikke mye ekstra smak
Hokrabben til venstre er lett gjenkjennelig paa den store flappen under. Jeg tok tross alt over 100 krabber paa 3 uker naa sist, med i snitt 6 teiner i sjoeen hele tiden. vi blogges 100 krabber
Jeg har hatt et litt sånn "bobb-bobb" forhold til krabbe og egentlig ikke vært så stor fan. Krabbe er best om høsten, så jeg anbefaler alle nå å få til hvertfall en krabbemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.