Salting, toerking etc av fisk og kjoett
Vestlandet fiske i Kvinnherad
Vestlandet fiske i Kvinnherad
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 60 g sukker
  • 1 kg salt
  • 500 g salt
  • 10 kg kjøtt
  • 8 timer
  • 2 døgn Kjøtt
  • 4-5 ganger med
  • 1 døgn mel
  • 140 g salt
  • 8 g sukker
  • 4-6 timer
  • 2-3 timer
  • 1 kg salt
  • 50 g sukker
  • 4-5 uker Da kan de vannes ut, brukes som spekesild ol.
  • 50-100 grader Fisk
  • 1 time i røkeovnen, mens kaldrøkte bruker ofte fra
  • 12-24 timer alt
  • 1-5 timer Kjøtt
  • 1-3 timer
  • 3-7 omganger og øk temperatur fra

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.