Krabbesesongen på hausten er kort og intens for mange av oss. Men dersom du har nokre hundre gram krabbekjøtt på lur, er denne enkle retten med krabbe på ein brødbit fin å ha i bakhand
Det kommer an på type ris og hva den skal brukes til, samt hvordan du liker den selv. Å koke ris er ikke bare å hive det i en kjele å fylle på med vann
Målet er krabbe. Nykokt krabbe, høstet fra det lunefulle Stadhavet. I høst fikk vi ikke kommet oss hverken hit eller dit, men mine to eldste hadde høstferien der og kom hjem i går med en pose full av nykokt krabbe
Jeg liker eggene best når de er nesten hardkokte, men fortsatt bittelitt rennende plomme, men fremgangsmåten her fungerer selvsagt uansett hvordan du måtte like eggene dine
Nydelig krabbe og avokadosmørbrød er en delikatesse. Mos avokadokjøttet og bland det med hakket chili og limejuiceRens krabben og bland det sammen med avokadoenKrydre med salt og pepperRist rugbrødet og del skivene i toLegg salatbladene på brødet og røren oppå salatbladeneTopp med hakket koriander og eventuelt noen dråper limesaftDenne blandingen er også veldig god å ha i wraps
Når du skal koke kraft, kan du bruke hva du har i kjøleskapet av grønnsaker. Koker du på kylling kan du koke en hel kylling, eller bare på skroget etter du har skjært av fileter og lår
Kok opp og la det koke ca. La tungen koke ved svak varme 2 ½ - 3 timer. 1 lettsaltet tunge av okse, ca 1,3 kgTil lake vann10 pepperkorn1 løk1 gulrot1 purreFyll på med kaldt vann over tungen så den dekkes
original oppskrift for å se bilder hvordan gjør de. Min mann favorittrett, hver gang spiser vi sjømat i thailandske restauranter, bestiller vi alltid "Poo phad phong kari"-- Stekt krabbe med karri saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.