Jeg går ut i fra at det ikke kun er min familie som hamstrer klementiner til jul, og som kanskje har flere klementiner igjen selv om vi har bikket Januar
I går skulle jeg ha 2 gjester på middag og hadde lyst å servere fisk. Dryss over 2 ss salt. Press over saft av 2klementiner. 2-3 ss olivenolje dryppes over. Ha 1 dl fløte og 2 båter presset hvitløk i formen ved siden av fisken før det settes i ovnen. Stek i ovn på 200 grader i 45 min. Del agurken i 2, fjern det myke innmaten og skjær i skiver. Legges i en lake av 2 ss 7% eddik eller hvitvinseddik og 2 ss sukker i 4 dl vann. 2 modne avocado. saft av 1/2 lime. 2-3 ss olivenolje dryppes over. 2 ss sukker i. 2 modne avocado. saft av 1/2 lime
Måtte få brukt opp noen slitne klementiner etter jul, så idag har jeg jeg bakt klementin cupcakes. Oppskrifta gir ca 16 cupcakes125 gr usaltet smør2,5 dl sukker2egg2 ts vanilje ekstrakt5 dl hvetemel2 ts bakepulver1,5 dl kefirsaft og skall av 3 klementinerPisk smøret i en kjøkkenmaskin til det er lyst og luftig. Ha røren over i muffinsformer, og stek de ved 180 grader ca 12 minutter. 125 gr usalta smørca 5 dl melis1 ts vaniljeekstrakt100 gr kremostsaft og finrevet skall av 1 klementin. 125 gr usaltet smør. 2 egg. 2 ts vanilje ekstrakt. 125 gr usalta smør
Klementin scones – Nok til 12 stk. 2 ts bakepulver. 1/2 ts salt. 2,5 dl juice av klementin (presses selv i juice presse). Forvarm ovnen til 200 grader. 2 ts bakepulver. 1/2 ts salt. 2,5 dl juice av klementin (presses selv i juice presse)
Campo Viejo Reserva 2009. 200 g små tomater. 2klementiner til sausen + 1 til den ferdige retten. 2 ss soyasaus. 2 ts maizenna. Ha kjøttkraft, saft og finstrimlet skall av 2 stk klementiner og soyasaus, i samme panne som du stekte svinefileten i. Campo Viejo Rioja Reserva 2009. 200 g små tomater. 2klementiner til sausen + 1 til den ferdige retten. 2 ss soyasaus. 2 ts maizenna
1 egg60 g sukrin gold25 g sukrin +40 g kokosmel + 30 g havremel1 ss kakao1/2 ts kardemomme + 1 ts vaniljepulver1/2 ts natron + 1/2 ts bakepulver1/2 ts fiberhusk70 g mager kesam20 g smør (smeltes)1,5 dl melk2klementiner (saften av 1,5 - revet skall av 1 - den siste halvdelen kan du spise. )20 g valnøtter (hakkes)Sett ovnen på 175 grader. 12. 2014kl. 2 Kommentarer 1 egg
Publisert 02. 12. 2015 kl. 20. 29. 2 ts kardemomme. 25 gr melis. 1 1/2 ss kakao. 1/2 ts salt. 2 ss klementinsaft. 2 ts finrevet klementinskall. Når de har hevet til ca dobbel størrelse så skal de stekes på 225 grader i ca 10-12 min. 2 ts kardemomme
· 200 gram mandler, snitta eller grovt hakka. · 250 gram sukker. · Skallet av 2 små klementiner. 2. Form emna slik at de blir ca 2 cm høye og ca 6 cm brede. Ta dei umiddelbart på eit skjærebrett og skjær ca 2-3 cm brede skiver, på skrå. · 200 gram mandler, snitta eller grovt hakka. · 250 gram sukker. · Skallet av 2 små klementiner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.