Nyt Kulinarisk fanatisme & Det gode liv. Server grønnsakene medsvinefilet og blåmuggsky, det er superrask og veldig god middag for både hverdag og helg
Svinefilet er deilig helgekos. Med wokede grønnsaker til og enten ris eller nudler, er dette en fullkommen rett – lett og spicy – akkurat sånn vi liker det
Svinefilet er mat som de fleste liker, det er enkelt å tilberede og kan varieres på utallige måter. Her har jeg laget en nydelig saus med rødvin og balsamicoeddik og som tilbehør grønnsaker og potet bakt i stekeovnen
Moro og eksperimentere med gode råvarer -og resultatet ble en smakfull rett med mør svinefilet,. Tilsett kjøttkraft (jeg brukte vann og ett beger kjøttfond) stikkelsbærsyltetøy og soyasaus i samme panne som du stekte svinefileten i
Jeg tilberedte retten med sous vide, men det er like greit å steke filéten i ovnen. Når det gjelder tilbehør serverte jeg ovnsbakte grønnsaker, jeg elsker det og bruker det til det meste
Denne tropiske sausen passer utrolig godt til svinefilet, sammen med de ovnsbakte grønnsakene. SvinefiletSalt pepperOlje/smør til stekingSkjær bort alle sener og hinner på filten og trim denslik at den er jevn og fin
Strimlet svinefiletmed friske grønnsaker i hot tomatsaus. Hell over en boks med hakkede tomater. Krydre med chilli(gjerne finhakket fersk), cayennepepper, salt og pepper
Jeg serverte med fløtegratinerte poteter, rosèpeppersaus og grønnsaker. Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Krydre svinefileten og stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.