Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til ogmed laget surdeigsbrød
La den avkjøles litt før du pynter den med eventuelt melis, sitronmelisse-blader og bringebær. Dypp bringebærene i en skål med sukker og dytt de ned i kakerøren
Start med å steke risen ogsmak til med krydderet. Det finnes jo uendelig med matretter fra Østen. ) Jeg syns dette er herlige smaker som ikke trenger noe kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
Her kommer tredje del medSmakav Østen som for mange er middagens høydepunkt, nemlig desserten. Jeg laget selvsagt noen ekstra av disse som jeg kunne kose meg med senere også
Serveres gjerne sammen med en frisk salat, og gir en utrolig smakav Italia. Etter en to timers lang søndagstur og en time på kjøkkenet smakte det fantastisk med italienskinspirert søndagsmiddag
Bland yoghurt, zest og hvitløksfedd ogsmak til med sitronsaft. Vi er litt vimsete i valg av tema for kvelden og denne gangen ble det bestemt av førstemann med en klar formening om hva han ønsket å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.