Og får du tak i så store sjøkreps vil én halv kreps være nok til en forrettfor én person. Knekk armene og klørne på sjøkrepsen på forhånd (eller la gjestene gjøre dette selv ved bordet)
1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Påsken sto for dør, og i heimen diskuterte vi ulike menyer, da lammekjøtt ble et betent tema. Kona mi hadde fått sånn lyst på lamme-frikassé, mens jeg ville tilberede den delen jeg foretrekker best
Gjør klar for bløtkakebølgen - con spirito. Dynke med sherry på ferdigstekt bunn er ikke så ukjent for en del dedikerte bløtkakelagere - men å helle spiritus i selve røra
Jeg brukte oppskriften fra TINE for å lage suksessterte, bare med noen små justeringer. Fordelen er også at denne kaka er glutenfri - så man slipper å tenke på det hvis noen har allergi
5 tips til kveldsmat - klar på under 5 minutter. ♥ Cottage cheese med masse godtBland den sammen med sukrin gold og kanel eller sukkerfritt syltetøy, og topp med friske bær og hakkede nøtter
Forrett. Roastbeef, som stekes ferdig på forhånd, samt sopp og løk, (dette tilbredes også på forhånd og varmes opp rett før servering), samt poteter med dilldressing, broccoli salat og saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.