D. e. l. p. å. F. a. c. b. o. k. S. u. r. d. i. g. n. v. t. s. m. h. M. E. ,. f. ø. J. (. ). j. H. y. æ. I. N. U. /. -. P. A. V. T. B. 1. 0. 2. 3. 4. R. L. 8. 5. k l. d l
Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten
Med dette i minne, har jeg fått hjelp fra kokken Toril Guldbrandsen og ernæringsfysiolog Camilla Andersen, fra Opplysningskontoret for frukt og grønt, til å lage spennende smoothies
Blir ikke siste gang vi lager dette, og her er det egentlig bare kreativiteten som stopper deg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Da en nabolagsvenninne fortalte meg at hun var i full gang var det for sent for den dagen, men hvis hun kunne, så kunne vel jeg, og helsekosten som selger økologisk mel ligger på vei hjem
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de førstegangene. Dvs at du slipper ut luft som har bygget seg opp minst to ganger om dagen (morgen og kveld f
Mange ganger skal man være forsiktig med å overkoke kjøtt, men det gjelder absolutt ikke skanken. Det som derimot er litt synd er at man mange ganger ser seg litt blind på disse råvarene og glemmer at det er mye mer der ute som er verdt en middag
Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Her er alt du trenger for å lage en førstegangsfermentering. Noen ganger kan mengden korn dobble seg under en fermentering, andre gangerformerer de seg lite
Hva er det første ordet som popper opp i hodet når du hører middelhavskosthold. For mange vil det være olivenolje, ettersom dette er en av de mest kjente matvarene i landene rundt Middelhavet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.