Jeg elsker havregrøten min, og det går aldri en frokost uten for å si det sånn. Mange av dere spiser sikkertikke frokost engang, og selv om jeg ikke kan tenke meg å droppe frokosten er jo alt en vanesak
Bruk deretter skjeén til å skrape ut all melonen, og legg den i en bolle (bruk tipset mitt fra i går til å lage saft av den dersom du ikke klarer å spise opp alt)
Deigen skal være litt klissete, men det skal gå an å trille ut boller ved bruk av litt ekstra mel. Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
kalvelever og lammelever, eller kaninlever, som av mange regnes som verdens beste. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet. Bland godt og legg det hele jevnt fordelt på en bakeplate og tørk terningene i stekeovnen på 200 grader i ca 15 minutter, avhengigav hvor sprø eller myke du ønsker dem
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.