Jeg ville gjerne teste ut en ny oppskrift som avgifter kroppen. Det ble denne oppskriften. Den smaker super friskt med både ingefær, gurkemeie og kajennepepper
Her trener vi beveglighet, så mitt svar på dette er rett og slett så ofte som mulig. Øvelsen skal så reverseres så du kommer tilbake til en vanlig planke
com Aldri før har vel rumpa stått for så stor del av kroppsfokuset som nå. Er du svak i rumpemuskulaturen vil ryggen ta i mot mye av den belastningen som egentlig er ment for sete
Kanskje det beste som finnes. Disse passer ypperlige for de som skal/vil ha lite eller ingenting sukker og hvitt mel, det være seg diabetikere, revmatikere, andre helsebevisste og små barn som er veeeldig glad i boller
Høsten kommer brått på etter en sommer med mye utenom «det vanlige». Sommeren preges ofte av brutte rutiner, mye opplevelser og tid sammen og høsten kan da være hard og brutal med sine rutiner og kalde hverdag
Er det noen skjell som ser tvilsomme ut, så kast de. La smøret smelte i gryten som blåskjellene skal koke i og la den finhakkede sjalottløken få surrre i smøret et par minutter
Klem blandingen i bunnen av en 22-24 cm springform, gjerne av typen som er festet rett på fat. Ha alle ingrediensene i miksebollen (spill vanlijestengene hvis du bruker hele) og bland i 8 min/90 grader/hastighet 2
(Som du vil gjøre det til kjøttboller) Fyll kyllingoverlårene med kyllingdeigen. Noen laget jeg litt for inspirasjon til valgfaget jeg har på skolen, noen retter fordi jeg syntes det var innmari godt, og noen for å få det hele til å henge sammen
Om noen dager kan vi begynne det møysommelige arbeid med å plassere alt tilbake på plass. Tilsett den varme melkeblandingen gradvis, mens du pisker hele tiden
Arbeidet med disse deilige konfektbitene var godt i gang da det ble oppdaget at det var i minste laget med nugat, så det siste laget + sjokoladetrekket måtte utelates - uansett, konfekten ble "farlig" god, og bør nok oppbevares sånn litt ute av syne, ellers blir det alt for fristende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.