som du attpåtil kan gjøre hjemme. Rumpa skal strammes hele veien, skvis på toppen. Alt jeg har på meg er nytt, og jeg digger både antishake-tightsen, treningstoppen ogcrossfit-skoene
kalveleveroglammelever, ellerkaninlever, somav mange regnes somverdens beste. La de ligge i kaldt vann en times tid, og befri dem for blod, og de største blodårene, som Henriette skriver
Deter bare å lage mange mens du enda holder på, for de erperfektsom niste eller kanskje nattmat. (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
Så denne gangen var det jeg som måtte lære av dem. Og siden de snart står på farten for å dra til sine studiesteder, fant vi ut at et sushi- måltid ville passe fint som en liten farvel-middag
Som du sikkertserav kvaliteten, dettebildeterflere år gammelt. Tilslutt tar vi med en deilig brenneslestuing sompasser godt til grillet kjøtt og stekt fisk
Selv om mange av oppskriftene i denne bloggen vil være vegetariske, så vil derogså komme mange kombinasjonsoppskriftersom gjør det enkelt å kombinere vegetariske retter med kjøtt og fisk
Ven kjøttskivene i hvetemel, dypp dem i vispet egg, så i brødrasp og ris avdetoverflødige. Varm klaret smør i en stekepanne, legg i kotelettene og stek dem lysebrune på hver side på lav middels varme
Øvelsentrener altså core, bakside lår og rumpe. De avderesomklikketdere inn på tabata økten jeg postet i går har alt fått se denne øvelsen, men deter virkelig en knall øvelse - spesielt for deresomtrener endel hjemme, så jeg syntes den fortjente litt meroppmersomhet
Jeg kjenner selv og mine fallgruverog siden jeg trener lite om dagen så vet jeg at jeg automatisk lar megselv spise større porsjoner, is & iskaffe hver dag om jeg ikkesetter megselv begrensninger
Men det ble sporenstreks filetertog salta, skal lage seilaks avdet. Så Søndag skal det tas ut av saltet og skylles, og så i røyksyre og farge et døgns tid
Jeg er en av dem somgjerne går litt over-the-topogikkeliker å gjøre ting hvis ikkedet skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Skjær kjøttet i passe skiver, skjær bort evt avskjær, og bank det med kjøtthammer, kjevle el. Deretterpleier jeg og løfte opp kjøttet, sile av kraften og lage saus
) Så var det ny runde med sprøyting ogmakronersom hang sånn nogenlunde sammen. Jeg beundrer alle de somtryller frem fantastiske, sukkersøte, eventyrlige cup cakes, men har ikke helt tålmodigheten til å dekorere dem, så her i huset blir det muffins med et tynt lag smørkrem eller melisglasur i skrikende farger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.