Nydelig pinnekjøttmiddagmed søtlig kålrotstappeogmandelpoteter. Mos med en potetstappeknuser, ikke bruk stavmixer, da blir stappen alt for "fin", den skal se hjemmelaget ut og være litt grovkornete
PINNEKJØTT. Server pinnekjøttet sammen med potetene ogkålrotstappe. bjørkepinnene medmandelpoteter. Hell over vann så det nesten står i høyde med potetene
Pinnekjøtt spises med poteter, sjy og kålrabistappe. Det blir ikke jul før hele huset dufter av lammesidene som damper på kjøkkenet og venter på å bli spist, som årets beste måltid
Server pinnekjøttmedkålrotstappeog gode poteter til. Legg kjøttet oppå og legg på et tett lokk. Vann ut pinnekjøttet natten over i rikelig med kaldt vann
Ovnsbakt Pinnekjøttmed julekrydder og kålrabistappe. Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Smak til med salt og pepper. Kjempegodt tilbehør til røkt kjøtt, pølser ogpinnekjøtt. Jeg bruker gulrøtter i retten, det blir en litt mildere smak og en nydelig farge
Server pinnekjøttmed ovnsbakte grønnsaker, søtpotetmos og litt ekstra kokekraft. Personlig mener jeg allikevel at øldampet pinnekjøtt på søtpoteter servert med ovnsbakte rødbeter fortjener sin egen lille høytidsstund
Mens pinnekjøttet koker tilberedes resten av måltidet, skrell og skyll kålroten og kok den uten salt til den er mør, noen bruker også en gulrot eller to sammen med kålroten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.