Stektrismed kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stektris er alltid godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
Med brokkolipuré og sprøstektbacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Det samme gjør du med grønnsakene. For meg er stektris litt latmannsmiddag. Kokt ris. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stektris, dagen derpå
Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.