Dette er en velsmakende indisk rett som er veldig lett å lage. Riv ingefær og hvitløk på rivjern. Om du ikke har kjøkkenmaskin, bør du bruke litt tid på å kna den ut
Tandoori er også navnet på en indisk saus med meieriprodukter og masse indiske krydder. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
Denne retten ble servert til sultne eksaminatorer og sensorer på Norskprøvene mandag kveld. Det ble mange lovord dagen derpå, og oppskriften fortjener vel da en plass i bloggen
Jeg har ikke noe klart mål på dette, jeg bruker bare å smake det til. Kok opp, og la gryten stå med lokk på laveste temperatur til risen er passe (slik kan den stå lenge)
Sjekk i en internasjonal butikk eller på en. Garam masala er en vanlig indisk. Du finner det i frysedisken på velassorterte dagligvarebutikker og helsekost
Nå er det på tide å lage mat fra et annet land igjen. Indisk kyllingsuppe med hjemmelaget nanbrød. I tillegg laget jeg min egenkomponerte oppskrift på nanbrød
på middels varme, til løken blir blank og myk. oppskriften at du skal tilsette denne helt på slutten. Del filetene i to på langs, og del hver av disse bitene i to,
Jeg har et stort tømme-kjøleskapet-prosjekt på gang, og dette ble altså resultatet. Det mest sære krydderet som ble brukt var malt koriander, som ikke skal være for vanskelig å få tak i på en velassotert matbutikk
Stek løken på svak varme i en jernkjele sammen med ingefær, hvitløk og chili i smør i ca. En indisk curry med masse gode smaker som er tyknet med mandler og valmuefrø
Her følger oppskrift på vegetariske indiske blomkålsfrikadeller. Varm 2 – 3 ss olje i en panne, på medium varme. Stek frikadellene i 1,5 minutter på hver side, eller til de er gyldne og gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.