Det er ferietid og sommerværet lar vente på seg. Da er det godt å kose seg med noe inne. Jeg har laget en kringle/ krans i dag med deilig makronfyll og vaniljekrem
Lenge siden ja. Godt nytt år - sånn på etterskudd. Jeg lever og har det bra. Motivasjonen for å blogge har vært litt laber, men lover å bli flinkere nå
1 liten boks mais1,2 dl seterrømme eller lett rømme, men jeg synes det er best med seterrømme hersalt/pepperHell av vannet på maisen og skyll de under rennende kaldt vann, bland maisen med rømmen og kjør glatt med stavmikser, smak til med salt og pepper, og server dette til bakepotet, deilig til grillmaten
Forutenom smeltet ost, er rømme det jeg savner mest med å ikke lenger spise melkeprodukter. Det er derfor svært gledelig at det går an å lage så mye godt av nøtter
Niklas fra svensk TV lager denne deilige dippen. IngredienserBeräknat för 8-10 portioner2 dl cashewnötter, osaltade2 st soltorkade tomater1 bit(ar) röd chili, efter smak1-2 st tomater1 klyfta(or) vitlök1 st röd paprikafärsk koriander, eller liknande 2 dl
Denne retten tar utganspunkt i fondue, bare med kjøtt. Retten er opprinnelig sveitsisk, og det brukes tradisjonelt ost, men det finnes også varianter med sjokolade og kjøtt, som jeg bruker i denne oppskriften
Langtidsstekte svinekotletter bringer sikkert frem barndomsminner for mange på min alder. Min kjære samboer foretrekker kotelettene på denne måten, så jeg har vært nødt til å lære meg kunsten
Dette ble en god kremet fiskesuppe med masse gode smaker. Man har lett for å tro at det er mye styr med fiskesupper, men det er det virkelig ikke i det hele tatt
Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage koteletter på den måten han er oppvokst med, nemlig langtidssteking/koking i stekeovnen