100 g rå/uristede cashewnøtter. ca 1/2 kopp kokosmelk, 1-1,5 dl. 3/4 ts salt (Helios fint havsalt er min favoritt). Relatert 100 g rå/uristede cashewnøtter. ca 1/2 kopp kokosmelk, 1-1,5 dl 1 fedd hvitløk. 3/4 ts salt (Helios fint havsalt er min favoritt)
Laget ostesaus med kalkunboller fra solvinge (5 karber/100g) til middag i dag, dette servertes til squash-pasta. 2 store champingjongersmør1/2 gul løk 2 fedd hvitløksmøreost naturellkremfløtemat fløtelitt revet ostsalt, pepper, basilikum (ca 1-2 ts av hver)EvtKyllingkjøttboller (eller annet kjøtt)SquashSteik sopp og 1/2 gul løk i mye smør. 1/2 gul løk
Ostesaus. jeg har prøvd en ostesaus som er av en annen verden, den kan brukes til Lasagne, pasta, gratinert Blomkål og ikke minst, Mac and Cheese, prøv den og du vil få et helt annet syn på Ostesaus
Lag ostesaus. Ostesaus med reker. #rekeogostesaus #snadderloffmedreker #baguettmedreker. 1/2 ts fersk dill pluss litt til pynt. 1/2 ts fersk dill pluss litt til pynt
Tagilitelle med fløte og ostesaus. 06. 11. 2014 kl. 21. 45 i. Pastaretter. 2 kommentarer. I dag var middagen ferdig på drøye ti minutter, samtidig som den smakte innmari godt
Blomkål med skinke/bacon og hvit kremet ostesaus. Blomkål med skinke/ bacon og hvitsaus. Server blomkålhode på et fat og hell sausen og skinke/ bacon over
Lag ostesaus. #rekeogostesaus #snadderloffmedreker #baguettmedreker. Du trenger 1 ss smør 1 ss hvetemel 100 gram revet valgfri ost + litt revet parmesan ost 1 dl melk 1,5 -2 dl kremfløte 100- 150 gram pillede ferske reker En halv liten vårløk litt saft fra en sitron 1/2 ts fersk dill pluss litt til pynt salt og pepper 4 små baguetter ( her kan du selvsagt bruke hva slags baguetter du vil ). Ostesaus med reker Forvarm stekeovnene til 200 grader Smelt smør i en gryte og tilsett melet, la det surre mens du rører i 1 -2 minutter Ta gryten til siden og tilsett melk, rør godt, sett tilbake på platen, så fort det tykner tilsett litt av fløten, rør godt og gjenta slik til du har brukt opp væsken
Enkel og lettlaget pastarett, men alikevel riktig så velsmakende. Jeg har brukt fullkorn fusilli pasta, men penne eller en annen type pasta kan du også bruke i denne retten her
Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 poteter 1 ss smør eller olje 1/2 aubergine hvitløkskrydder, salt og pepper 1/2 brokkoli. Legg på et bakepapir med smør/olje, hvitløkskrydder salt og pepper over og bak i ovnen på 210 grader i 25-30. 1 ss smør eller olje 1/2 aubergine hvitløkskrydder, salt og pepper. 1/2 brokkoli
Til ostesausen. Mens potetbåtene er i ovnen, lager vi den gode ostesausen. Legg de ferdigstekte potetbåtene i en serveringsbolle eller på et fat, hell over ostesausen og server
Næringsgjær / Nutritional Yeast. Om du elsker kjøtt så kan du fint droppe tempeh og benytte kjøttdeig (eller hva du måtte foretrekke) i stedet, og «ostesausen» kan naturlig nok erstattes med vanlig ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.