En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Nå har ikke jeg sous-vide utstyr, så dette er en utgave av "Fattigmanns sous-vide"
Påsken er rett rundt hjørnet og lam står på menyen hos mange. Her er oppskriften på en deilig lammestek som garantert gir deg vann i munn og et fantastisk mørt resultat
Kan du tenke deg noe bedre enn når huset fylles med de deilgste dufter av god mat. Når du langtidssteker svinenakke kan du til og med ta deg en fin søndagstur mens maten står i ovnen
Et herlig gourmetmåltid til en slunken pengebok. Langtidsstekt kalkun med bakte søtpoteter, maiskolber og sjysaus er et fantastisk godt måltid til en rimelig penge om en skal sammenligne alternativet
Oksestek er den perfekte middag -. til selskaper, familiemiddager eller på en helt vanlig hverdag. Både barn og voksne liker, som regel oksestek, bare den er mør nok til å tygges for de minste -og de eldste ♫ I dag stekte jeg oksesteken i 8,5 time på 65°C, satt opp temperatur til 125 °C -og stekte den videre i ca
Glem biffbestikk - bruk en smørkniv ♥. Kjøttet blir helt nydelig altså. "Fattigmanns sous-vide". Vanligvis bruner jeg kjøttet først -og steker det videre i stekeovn
Det møreste kjøttet jeg noen gang har spist er fra langtidsstekt lammelår. Ved hjelp av forklarende bilder skal alle kunne få til å lage det med godt resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.