Andharaldri vært favorittmaten min, men nå har den klatret flere skritt oppover på favorittstigen. Det er selvsagttakket være sousvide-metodenat kjøttet blir så perfekt, jeg har i allefallaldri kommet i nærheten av dette resultatet ved å steke det i ovnen
Kutt fennikel i tynne skiver og stek på lavvarme slik at du får frem sødmen i fenikkelen. En rask, sunn og enkel hverdagsrett som også går ned hos de minste, mye på grunn avumami og saltfrasoyasmøret og den myke digge blomkålpureen
En SousVidehar en slagssirkulator som gjør at kjøttet ikke blir liggende inntil kantene i karet. Vi har veldig lyst på en SousVidevannbad-sak, men vi syns den er for dyr
Krydre fileten med salt og pepper, og vakuumpakk den sammen med fersk timian og en smørklatt. SousVide tryller selv skosåler møre, og ytrefilet av svin blir perfekt etter en runde i vannbadet
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalatakkompagnert med en deilig, myk og syrlig sausbasert på god kyllingkraft
Du harkanskje hørt om begrepet sousvide. Nå er du utlært sousvide-mester. Bruker du et kjøttstykker med fettfiber, som entrecote av okse, vil fettet smelte perfekt og etterlate et utrolig mørt stykke kjøtt
Harav og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
For å få den siste smaken på plass, laget jeg en enkel dill olje, som jeg elsker. Dette ble også første test på sousvide skrei, og det ble en fantastisk kobling som skal gjennomføres igjen
Jeg ville ikke latt de ligge mye lenger, da de nok lett kan bli for myke. Dette er første forsøk noensinne på kamskjellsousvide, så det gjorde også forventningene deretter
Det geniale med denne boken er kombinasjonenav teknikker, kjøkkenkunnskap, med et havav oppskrifter hvor barekreativitetenkan sette en stopper for å skapefantastiske retter til de du er glad i
Har du en sousvidemaskin finnes det ingen bedre måte å lage kveite på spør du meg. På slutten tar du av lokket og lar de få litt "stekeskorpe", bruk eventuelt litt høyere varme om nødvendig
T-bone sousvide med ertepure, blancherte gulrøtter, saltbaktetomater og rødvinssaus. Matlaginghar det vært, men ikke et sånt måltid som fortjener plass i bloggen
Denne lakserettenhar jeg kopiert fra chefsteps. com med noen korrigeringer pgatilgang til råvarer. Jeg anbefaler også sterkt laken i forkantda dette gjør fisken enda mer saftig og fastere i fisken
Sil avsausen når den er klar, tilsett sennep og rett før servering tilsettes smøret. En liten middag komponert av det som var igjen i kjøleskapet etter en litt forkortet uke forrige uke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.