D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
The post Hvitsjokolademoussemed bringebær, nugat og lakris sirup appeared first on Gastronomade. Ved servering pisker du den hvite sjokolade ganachen til mousse
Start med å sette sjokoladen til smelting i et vannbad. Hvitsjokolademousse til kakefyll. Det tar sin tid siden hvit sjokolade bør varmes veldig skånsomt
Søte jordbær smaker kjempegodt sammen medhvit sjokoladesaus. Den hvite sjokoladesausen er god sammen med alle slags typer bær, se for eksempel Blåbær medhvit sjokoladesaus
Husk at sjokolademousse må lages helst dagen før den skal serveres. Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter
- Vend så dette forsiktig inn i kremen med en slikkepott, og ha oppi de stivpiskede eggehvitene. - Bland melken med kardemomme og varm opp (det skal ikke koke)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.