Seibiff med en liten vri. 17. 02. 2016 kl. 18. 05 i. Fiskeretter. 3 kommentarer. Da jeg vokste opp hadde vi seibiff stadig vekk, det er faktisk ikke ofte at jeg spise sei nå for tiden, så dette var en
Seibiff blir sjelden ansett som spesielt spennende, men hvis du har lyst til å prøve en sunn og spenstig vri på den relativt trauste originalen er det bare å lese videre
I dag ble det mandelpanert skrei med råkostsalat og remulade til middag. Vanligvis når det er skrei til middag, blir det den tradisjonelle kokt skrei med lever og rogn men hvorfor ikke prøve noe nytt
Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
I mange år var seien torskens grå fetter. Sist sett som seibiff med løk engang på 70-tallet, så var det stille lenge før Terje Ness tok denne glimrende råvaren med til Bocuse d’Or og fikk den forgyllet
Ti på topp middagstips uke 3. 22. 01. 2017 kl. 16. 59 i. Uke meny. 7 kommentarer. Herlighet som tiden flyr, vi skal begynne på den 4 uken i det nye året, helt fantastisk
Denne dagen starter frokosten med en skive Ingers lavkarbobrød med cottage cheese og frysetøy. Frysetøy er jordbær rørt ut med Stevia eller annen søtning og fryst ned
5 enkle og billige middagsoppskrifter - perfekt for studenter. 13. 10. 2014 kl. 15. 00 i. Blogg. Som student er jeg alltid på jakt etter gode middagsoppskrifter som både er billige, og som ikke er alt for avansert å lage
S(kr)eibiff & råkostsalat. by Line on February 27, 2014. Nå som skreien er så billig og god har jeg og min samboer hamstret skrei til 69,- kiloen, delt opp i stykker og fryst ned sammen med seien
Sei har for meg vært nærast kattemat. Einaste eg har ete av sei har vært seibiff sånn dann og vann. No har eg prøvd meg på ei ny oppskrift og dette vart noko anna enn å spise stekt sei med løk
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
Løk er som skapt for kalde høstkvelder. Eller hustrige dager. Varmende, sunn og billig, Med vitaminer og mineraler som holder smitte og sykdom langt unna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.