Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvitefisker. Nå skal dere få en med #persille og #parmesan, samt en kjempegod potetsalat med masse smak til
Stek seifileneinoenminutter på hver sideien varm panne med smør og olje. Skrell og kutt gulrøtter ibiter, ha biteneien kasserolle, sammen med appelsinsaften
No har eg prøvd meg på ei ny oppskrift og dette vart noko anna enn å spise stekt sei med løk. skåret iserveringsstykker, imjølblandinga og steik dem gyllent brune i
Jeg har plukket opp denneoppskrifta på God morgen Norge, hos TVkokkenWencheAndersen. Av og tilblir jeg lei av kokte poteter, og da er stappe god å ty til
Eg brukte seiistaden for torsk og raudløk istaden for purreløken som gjekk med i går. Det er ikkje nokon vitsi å kjøpe seg nye kokebøker om ein berre held fram å lage mat på gamlemåten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.