Jeg bruker mixmaster og røren blir derfor godt blandet på kort tid. Den også fin for dem som er allergisk for egg, for her er ikke et eneste egg å finne i røren
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Mos det hele sammen med en stavmikser. På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Det er høysesong for sommeravsluttninger i barnehager, idrettsforeninger og skoler. Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis
Det virker kanskje litt rart å ha sukker i en rundstykke deig, men dette gjør dem faktisk mye mykere til og med dagen etter på og derfor beholde den deilige ferske konsistensen
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
(Jeg bruker å kjøpe en slik pakke på butikken, med ferdig raspet. Samme med løken. Noen gang får barna velge kosen her hjemme, å da kan vi havne på slike ting som her
Mos først manan og egg med stavmikser. Ikke alle barn er like glad i grønne saker som spinat og grønnkål, men morsom og fargerik mat er noe barn i alle aldere setter pris på
Avkjøles på rist, og de er klare for å bli servert. Ha alle ingrediensene i bakebollen og elt på lav hastighet i ca 10 minutter. La deretter deigen hvile i ca 1 time før du baker ut rundstykkene, ca 20 stykker. Legg de så på bakepapir, dekk til med handkle og la de heve i ca 50 minutter. Når de er klar for ovnen visper du egg og vann, pensler, skjærer et lite snitt på toppen og stek de på over- og undervarme 225 grader i 10-13 minutter avhengig av ovn. ca 20 stykker. 225 g
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.