Tidligere har vi lagt ut oppskrift på gresk stifado, og noen vil kanskje si at denne ligner. Dumper du over muligheten til å lage mat med kjøtt av villsau, så anbefales det
Tidlig på høsten, rundt august/september, kommer det villsau/villam fra norskekysten. Tidlig på høsten, rundt august/september, kommer det villsau/villam fra norskekysten
Jeg har ikke prøvd det, men jeg er rimelig sikker på at du kan spe på med både fløte og mer lammekraft for å drøye sausen hvis du trenger mer enn hva det står i oppskriften
På bildene ser du en villsau jeg kjøpte i høst. Villsauen etter partering og før saltlake. Diverse stykningsdeler av villsau i 5% saltlake. Oppskrift på 5% saltlake1 liter vann50 gram saltOppskrift på 7% saltlake1 liter vann70 gram saltLøs opp saltet i vann. Mengdeberegning av fiskMengdeberegning av kjøttOmregning av gamle og utenlandske oppskrifterHvordan se at fisken er fersk Frysing av matOppbevaring av frukt og grønnsakerOppbevaring av kaffe 1 liter vann
Lammecarre oppskrift. Her brukte jeg lam av villsau, men du kan også bruke vanlig lam. Dette lammet av villsau har vokst opp i full frihet på Hærøya utenfor Hitra
Anette eier Brettesnes Gård på Storemolla i Lofoten som driver med oppdrett av Villsau. Disse Villsauene går fritt rundt på Gården og beiter både i fjellet og langs stranda