Jeg har vært noen ganger i Paris de siste årene, og det er jommen ikke mye de har å tilby en som ikke kan spise melk oggluten, så da blir det å stirre inn av vinduene i bakeriene og patisseriene, sukke litt og tenke
) Men, safran er ikke verdens dyreste krydder for ingenting, og har man først fått smaken på det, er det fristende å putte safran i både dette og hint, så sant man har råd, altså
Ikke kjøp pulver, safran er verdens mest forfalskede krydder…. Som med annen glutenfri gjærbakst er de myke og gode den dagen de bakes, men stivelsen i glutenfri bakst tørker/stivner raskere enn i hvetebakst
Ikke kjøp pulver, safran er verdens mest forfalskede krydder…. Som med annen glutenfri gjærbakst er de myke og gode den dagen de bakes, men stivelsen i glutenfri bakst tørker/stivner raskere enn i hvetebakst
Kvæfjordkake,eller verdensbeste om du vil er min ultimate favorittkake. – Jo, man gjør det beste ut av det,finner substitutter og lar kreativiteten slå til
Kvæfjordkake,eller verdensbeste om du vil er min ultimate favorittkake. – Jo, man gjør det beste ut av det,finner substitutter og lar kreativiteten slå til