Lussekatter
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 15 stk
  • 1/2-1 ts safrantråder, så mye du synes du har råd til*
  • 1 ts sukker
  • 125 g myk melkefri margarin (evt kokosolje)
  • 5 dl mandelmelk (*kan byttes ut med annen melk for nøttefrie lussekatter)
  • 2 ss psyllium/fiberhusk
  • 1 ss flytende honning
  • 1 pose tørrgjær (for søte deiger)
  • 2 egg
  • 2 ss appelsinjuice**
  • litt revet appelsinskall (av ca 1/4 appelsin eller så.)
  • 120 g / 1,2 dl sukker (eller 1 dl flytende honning)
  • 240 g brunrismel (ev. hvitt eller en blanding av hvitt og brunt)
  • 120 g tapiokastivelse
  • 100 g lyst hirsemel, havremel, bokhvetemel eller sorghummel
  • 15-20 dråper stevia, kan sløyfes, de blir søte nok uten også
  • 2,5 ts xanthangummi
  • 1/2 ts salt (finmalt havsalt)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.