Lussekatter
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2-1 ts safrantråder, så mye du synes du har råd til*
  • 100 g melkefri margarin (evt kokosolje)
  • 5 dl mandelmelk (kan byttes ut med annen melk som tåles, men mandelmelken er fyldig og god.)
  • 2 ss fiberhusk
  • 1 ss agavesirup
  • 1 pose tørrgjær
  • 2 egg
  • 2 ss appelsinjuice**
  • litt revet appelsinskall (av ca 1/4 appelsin eller så.)
  • 2,5 ts xanthangummi
  • 1/2 ts salt (finmalt havsalt)
  • 1 dl agavesirup eller flytende honning (eller 1,5 dl sukker)
  • 4 dl brunrismel, eller kanskje 4,5 dl 2,4 dl (1 kopp) tapiokastivelse
  • 1,2 dl (1/2 kopp) havremel, bokhvetemel eller sorghummel,
  • 1,2 dl (1/2 kopp) hirseflak, males til mel i kaffekvern eller blender.
  • 15-20 dråper stevia
  • 1 egg til pensling
  • rosiner og evt. skåldede mandler til dekor
  • evt. perlesukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.