Safransnurrer med marsipanfyll
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl melk som tåles, jeg bruker mandelmelk
  • 1/2 ts safrantråder
  • 2 ts sukker
  • 20 dråper stevia, kan sløyfes
  • 1 ss psyllium/fiberhusk
  • 1 egg + 1 eggeplomme eller 2 ss ekstra melk, 1 ts no egg.
  • 1 pose tørrgjær (jeg brukte pizzagjær)
  • 1/2 dl/50 g sukker
  • 2 (3) ts bakepulver
  • 125 g brunrismel
  • 125 g hvitrismel
  • 75 g tapioka
  • 75 g lyst hirsemel (Biogan)
  • 2 ts xanthan
  • 75 g myk melkefri margarin
  • 1/4 ts salt
  • 1 eggehvite eller 2 ss vann som piskes sammen med 1 ts no egg
  • 100 g mandelmel, lyst (skåldede malte mandler kan brukes isteden)
  • 100 g melis
  • 75 g myk melkefri margarin
  • noen mandeldråper (eller 1/4 ts alkoholbasert mandelessens)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.