Fungerer helt utmerket å varme opp, steke litt kyllingfiletbiter og blande sammen. Jeg har laget denne retten noen ganger nå, og har i grunn tenkt at jeg burde dele den med dere opp til flereganger
En lærerik og morsom opplevelse som jeg gjerne blir med på flereganger…. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Du kan nå slå av varmen, og chill og fryse noen eller alle av den (se frysing tips, nedenfor). Skyv i kyllingen og strø det over potetene, snu alt over et par ganger, slik at potetene er nedsenket i sausen
Fluff opp ris, da fungere med kylling, grønnsaker og pan juice. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 600ml kyllingbuljong. Slash hvert stykke kylling 2-3 ganger. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. I mellomtiden, varme 1 ss olje i en middels pan, deretter myke opp hakket løk i 5 minutter. Slå av varmen, spissen i kornet, legge chili hvis du bruker, sette lokket på igjen og la risen damp i 10 minutter mer. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 600ml kyllingbuljong
Ingen varme rundstykker, ett tørt «pølsebrød» og generelt triste greier. Det var varm mat med valg mellom kylling og vegetar-lasagne før lysene ble slukket, og det var noe grusom eggeblanding-med-ratatoille-pølse-gegg til frokost før vi landet
Ta deretter en spiseskje med olje til i woken, og ha i kyllingstrimlene i den varme oljen. Middagsretten blir absolutt best hvis den lages med kald eller lunken ris som varmes opp