Når kyllingfiletenerferdig stekt, har jeg ogsådetteover i kasserollenmedgrønnsaker. Jeg valgte denne gangen å bruke en pose med "ferdig-saus" à la "sweet&sour" som saus, rett og slett fordi det var så sykt lenge siden
Sil av vannet og skyll med kaldt vann, så den ikke fester seg sammen. Tar litt tid å forberede, men du får ryddet bort kjeler, kniverog 'kar' før middag
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Servergjernemed litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kvier du deg til å tilberede en hel kyllingerdet forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig erdet ikke vanskelig i det hele tatt, deter bare å sette igang
Og vips, så fant jeg ei medsmaksløker for det søte, som passet meg midt i blinken. Så da jeg skulle finne oppskrift på havrekjeks, var det på bloggen til Ida Gran jansen jeg lette etter inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.