Synes heller ikke runden på butikken tar lengre tid enn de gangene vi går på måfå rundt hyllene i butikken, uten handleliste, samtidig som vi prøver å planlegge og handle inn ingredienser til et par- tre middager
Men hvis det finnes noen som oss da, med liten tid, god appetitt og to barn – så skal jeg nå dele hvordan vi har effektivisert tiden vi bruker på å organisere middagskjøret
Sett deg ned en dag i helgen og skriv ned ukesmeny for hva du skal ha til middag den kommende uken. Hverdagen er ofte travel, og det er lett å ty til usunn ferdigmat når man ikke har mye tid til å lage middag
Vil du se tidligere og kommende ukesmenyer for Den Grønne Kassa. Disse tofupinnene minner rett og slett veldig mye om de gode gamle fiskepinnene du elsket som barn
Du vil alltid få kjøtt, fisk og fugl med ukesmenyen, og av og til en vegetarrett i originalkassen. Jeg har iallefall blitt veldig positiv til denne typen middagsplanlegging og ser definitivt fordelene med det
Så først finner du tilbudene og så setter du deg ned å lager ukesmenyer. Vi vil heller bruke penger andre ting som å nyte tiden sammen gjennom opplevelser enn unødvendig tull som vi plukker opp sammen med middagen hver dag på butikken
Man slipper å stikke på butikken samme kveld eller etter jobb dagen etter for å fikse ny middag. Ukesmenyer er kjekke, i allefall i de ukene man faktisk får skrevet de ut og handlet inn etter de